Vervoer naar het stadhuis, hoe gaan we?

Je trouwdag moet je mooiste en meest bijzondere dag worden van je leven. Jullie gaan je trouwjurk en trouwpak uitzoeken. Je kiest een lekkere taart uit en regelt het diner. De mooiste bloemen komen in je bruidsboeket, maar hoe ga je naar het stadhuis?

De traditionele trouwauto

Een traditionele trouwauto is altijd goed. Dit is ook de reden dat merendeel van de mensen hiervoor kiezen. Het is ook heel mooi, een witte of donkere auto met een groot bloemstuk op de motorkap bevestigd. Wil je hiervan afwijken dan zijn er tal van mogelijkheden.

Een auto, maar dan anders

Is de afstand te groot of wil je liever met een auto, kies dan voor een ander soort auto. Huur of leen een pick-up. Laat je samen met je partner vervoeren in de open laadbak. Het is zeer zeker leuk voor de bruidsfoto’s.

Pak de fiets

Nederland is een fietsland. Het is goed voor het milieu en je conditie. Spreken deze punten je aan dan kun je erover denken om op de fiets naar het stadhuis te gaan. Sportief samen fietsend het huwelijk tegemoet gaan.

Kies je ervoor om allebei op een eigen fiets de trouwzaal te bezoeken dan moet je er wel rekening mee houden dat fietsen met een traditionele trouwjurk niet zo gemakkelijk gaat. Natuurlijk kun je de kleding erop aanpassen, maar je kunt ook romantisch samen op één fiets.

Spring je achterop of kies je voor een bakfiets? Is je keuze op een bakfiets gevallen dan hoef je in principe geen rekening met je jurk te houden. Een mooi kleed in de bakfiets en je kunt plaats nemen. Wat een lol zullen jullie hebben.

Op de brommer

Huur een brommer met zijspan en verras al je gasten. Je kunt de leukste modellen huren voor één of meerdere dagen. Er zijn oldtimers te huur en nieuwere modellen. Het maakt niet uit waar je voor kiest, je maakt zeker de blits met zo’n vervoermiddel.

Zorg dat de japon wel geschikt is om in de zijspan te zitten want je hebt er niet erg veel ruimte in. Of ga je, als bruid, aan het stuur en zorg jij ervoor dat je bruidegom op tijd bij het altaar is? De keus is aan jullie zelf, het is in ieder geval weer eens iets anders.

Romantisch vervoer

Ieder meisje droomt erover. Trouwen in een echte koets met paarden ervoor. Romantischer kun je het niet verzinnen. Toch zijn er weinig dames die op deze manier trouwen. Er hangt een prijskaartje aan het huren van een koets en niet iedereen heeft dit ervoor over.

Loop samen een stukje

Het is een heel mooi gezicht als de bruid en bruidegom samen naar het stadhuis lopen waarbij de gasten erachteraan lopen. Woon je verder van de trouwzaal af dan kun je er ook voor kiezen om jullie door een auto een paar straten verderop af te laten zetten.

Spreek een punt af met je gasten waar jullie je verzamelen en loop met het gehele gezelschap romantisch naar het altaar. Geniet onderweg van alle toeschouwers die graag kijken naar een mooi bruidspaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *