Bruidegom zonder pak, 4 leuke alternatieven

Wat superleuk! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen. Gefeliciteerd! Dat betekent dat er een hoop geregeld moet gaan worden. Van uitnodigingen tot aan de accommodatie en van bruidskapsel tot aan de kleding van zowel de bruid als die van de bruidegom. 1 Ding zijn jullie het in ieder geval over eens. Jullie willen geen traditioneel pak voor de bruidegom maar wat willen jullie dan wel? Wij hebben vier hele leuke alternatieven gevonden die zeker bij een huwelijk goed gedragen kunnen worden.

De grote dag in thema, de kleding ook!

Wanneer jullie hebben besloten om jullie grote dag in een thema te vieren dan is het natuurlijk hartstikke leuk om daar jullie kleding ook op aan te passen. Van een bruidegom wordt er al snel verwacht dat hij een pak of een kostuum gaat dragen omdat dit netjes staat. Maar wat nou als de bruidegom zich daar helemaal niet lekker bij voelt en zichzelf niet kan zijn? 

Strand thema op je bruiloft

Hebben jullie gekozen voor een strandthema dan is het voor de bruidegom eigenlijk niet eens zo moeilijk om wat anders dan een pak of kostuum te vinden. Denk eens aan een leuke lichte pantalon met daarop een mooi overhemd of een mooi shirt! Op een strand je trouwdag vieren lonkt er toch juist naar om ook als bruidegom wat zomers gekleed te gaan?

Wanneer jullie je bruiloft in thema willen vieren is het ook leuk om te vragen of dat de gasten ook mee willen werken aan dat thema en daar met hun kleding ook rekening mee willen houden. Zo heb je een mooie eenheid op jouw trouwdag wat erg leuk is.

Filmthema op je bruiloft

Een ander leuk thema wat je op je bruiloft kunt hebben is het filmthema. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar de alom bekende film Grease. Als je echt gek bent van de muziek uit die tijd en die film helemaal geweldig vindt dan is het toch minstens zo leuk om ook daar jullie kleding op aan te passen wanneer jullie in het huwelijksbootje stappen?

Klassiek zonder pak

Wil je toch een klassiek tintje aan je bruiloft geven dan kan dat heel goed door toch een klassiek tintje eraan te geven. Een klassiek tintje kan je dan ook geven door middel van de kleding. Een mooie pantalon met daarop een mooi overhemd kan ook al heel passend zijn om te dragen op je bruiloft. 

Gewoon jezelf zijn in de kleding die jou lekker zit

Vind je al het bovenstaande nou echt helemaal niets dan is het ook niet vreemd om gewoon te trouwen in kleding die je normaal ook zou dragen. Voel jij je lekker in een mooie spijkerbroek en daarop een mooi overhemd of een te gek shirt? Schroom zeker niet om dat ook met je eigen bruiloft te dragen. Je bruiloft is immers geen modeshow maar een dag waarop jij je partner het ja-woord geeft en dit hangt zeker niet af van de kleding die jij dan draagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *