6x de leukste gastenboeken voor jouw bruiloft

Jullie gaan trouwen en willen een mooie blijvende herinnering aan de prachtige huwelijksdag. Je krijgt de foto’s en de film uiteraard, maar het is nóg leuker als jullie familie, vrienden en kennissen na deze mooie en intieme dag een persoonlijk bericht achterlaten voor jullie. Persoonlijke berichten worden al decennialang geschreven in het traditionele “gastenboek”. Dit willen jullie ook graag laten doen, maar uiteraard wel in het allerbeste gastenboek die ook bij jullie als persoon past. Had je vroeger de keuze uit maar een paar gastenboeken, tegenwoordig is de keuze enorm! Omdat bij het regelen van een bruiloft veel komt kijken en aardig wat tijd in beslag neemt, hebben we jullie een handje geholpen door de beste gastenboeken van 2023 op een rijtje te zetten.

Het beste gastenboek 2023

Beste duurzame gastenboek

Helpen jullie graag mee om de wereld een beetje mooier te maken, dan is het duurzame gastenboek van “Van Mooi” een uitstekende keuze. Het beste duurzame gastenboek is enkel gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen; er worden dus geen bomen voor gekapt. Het papier van de luxe invulkaarten is gemaakt van restafval uit de landbouw en het voor- en achterblad zijn van mooi bruin kraftpapier. Dit beste duurzame gastenboek van “Van Mooi” past door zijn materiaal en uitstraling ontzettend goed bij een bruiloft in een Bohemian sfeer.

Beste wenspot gastenboek

Tegenwoordig zijn er veel alternatieven voor het traditionele gastenboek te koop. Daar is dit beste wenspot gastenboek er één van. De glazen pot met een mooie roségouden deksel bevat maar liefst 100 houten hartjes. Alle aanwezige gasten kunnen op de mooiste dag van jullie leven kleine persoonlijke boodschappen, berichtjes of quotes op de hartjes achterlaten. Het wenspot gastenboek is door middel van een slotje af te sluiten en open te maken. Het is ontzettend leuk om na enkele jaren dit beste “gastenboek” weer te openen en alle persoonlijk geschreven wensen en berichtjes van jullie dierbaren te lezen die bij de bruiloft aanwezig waren.

Chic gastenboek

Bij een chic gastenboek denk je al snel aan de kleuren wit, goud en zwart. Prachtige kleuren voor een bruiloft met als thema “chic”. Bij een bruiloft ligt de voorkeur van de kleuren over het algemeen bij wit en goud. Het Ginger Ray gastenboek is één van de beste gastenboeken dankzij het ivoor wit en de sierlijke gouden letters. Dit gastenboek heeft een prachtige chique uitstraling en is uiteraard ook fantastisch als het thema van de bruiloft “wit” is. Gaat je voorkeur uit naar een andere kleur dan is dit beste gastenboek ook verkrijgbaar in zachtroze met gouden letters en bruin met ivoorkleurige letters.

Beste gastenboek met mini enveloppen

Dit gastenboek is ontzettend leuk omdat het 80 kleine enveloppen bevat. Dit 20 pagina tellende beste gastenboek met mini enveloppen past uitstekend bij een Ibiza stijl oftewel een Bohemian huwelijk. De kleine envelopjes zijn, net als de voor- en achterzijde van het gastenboek, van bruin kraftpapier gemaakt is. Wil je behalve een geschreven bericht van de aanwezige familie, vrienden of familie nóg een persoonlijk aandenken, dan is het ook erg leuk om er een polaroid camera bij te leggen. Zo kunnen ze behalve een persoonlijk bericht ook nog een polaroidfoto in het envelopje van het gastenboek stoppen.

Beste gastenboek met invulkaarten

Eén van de beste gastenboeken van nu, is een gastenboek met invulkaarten. Ook perfect voor mensen die soms moeite hebben om uit het hoofd iets leuks voor jullie op te schrijven. Op de losse kaarten staan enkele laagdrempelige vragen die jullie bruiloftsgasten kunnen beantwoorden en er is ruimte voor een persoonlijk bericht. Het beste gastenboek met invulkaarten bevat maar liefst 50 kaarten en zijn in een aantal kleuren verkrijgbaar. De invulkaarten zijn leuk om bijvoorbeeld in een mandje of in een glazen pot te leggen. Na afloop kun je de kaarten bundelen tot een echt gastenboek met behulp van een boekschroef.

Beste houten hart gastenboek

Bij een bruiloft denk je natuurlijk aan liefde en bij liefde denk je aan het symbool van de liefde; het hart. In plaats van het traditionele gastenboek is er ook enorm veel keuze uit de beste gastenboeken die afwijken van die ene die jij misschien al kent. Zo is het beste houten gastenboek in de vorm van een hart, bestaande uit 49 puzzelstukjes, naast leuk ook superromantisch! De houten puzzelstukjes kunnen beschreven worden door de familie, vrienden en kennissen die op jullie bruiloft aanwezig zijn. Leg er bijvoorbeeld een houtbrander, viltstiften en stempels naast. Na afloop moeten deze puzzelstukjes in elkaar gelegd worden tot het houten gastenboek voor jullie uniek en compleet is.

Beste traditionele gastenboek

Geef je niet om allerlei poespas rondom je bruiloft en gaat je voorkeur uit naar een traditioneel huwelijk? Dan past daar uitstekend dit beste traditionele gastenboek bij. Het beste traditionele gastenboek van Walther Ti Amo is echt een pareltje onder de gastenboeken anno 2022. Het boek heeft een luxe uitstraling door zijn mooie crème witte kleur. Krijg je veel gasten op je bruiloft? Geen probleem, het traditionele gastenboek heeft genoeg ruimte. Het telt maar liefst 72 bladen en dus 144 bladzijden. Genoeg ruimte dus voor alle persoonlijke berichtjes van jullie gewaardeerde bruiloftsgasten! Aan de voorzijde van het kaft is ruimte voor de mooiste foto van jullie huwelijk. Met een persoonlijke foto maak je dit gastenboek echt van “jullie”. Wat ook leuk is; in dezelfde stijl is ook een fotoalbum beschikbaar voor de mooiste foto’s van jullie huwelijksdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *